22.3.08

Hora Boliviana (boliviansk tid)

Har i Bolivia finns det något som heter Hora boliviana, (boliviansk tid) Den anvander de sig av hela tiden.. Ibland blir man forbannad pa den men ibland gillar man den.

Igar landade vi har i Cochabamba. Matens huvudstad. Flyget fran Sucre var valdigt sen, jag hade knappt sovit nagot, fick ga upp tidigt och sa ar planet sen. Idag skulle vi intervjua en valdigt kand artist-tant. Fick adressen hem till henne och hoppade in i en taxibil. Han hade inte en aning om vart det lag men anda sager han att han vet exakt. Han korde helt fel och vi tog en annan taxi, samma sak dar. Ibland undrar man verkligen vad som gick snett. Kom i alla fall en halvtimme sent men tanten var jatteglad att se oss, hade bara nagon minut innan avslutat en annan tv-intervju. Ibland passar den har "hora boliviana" fint... Ikvall ar det dags for rockgruppen Oil. Vi far se om de kommer i tid.

Fangelsebarnen som vi har forsokt samla in pengar till har gatt bra. Vi overlamnar pengarna pa mandag direkt till forestandaren pa centret.

Inga kommentarer: