10.3.08

Det brinner ur shotglaset!

Äntligen hittat en lägenhet, den ligger mitt i city. Verkligen nära till allt. Där ska vi stanna i ca. två veckor till innan vi tar oss vidare till nästa stad.

Helgen har vart bra, haft en massa jobb hela veckan med våra foto -och journalistelever. De är duktiga och lär sig snabbt. Även en blogg ligger nu uppe med deras bilder: Estudiantes-periodismo.com
Vi har även två norska kollegor som arbetar med oss på organisationen. Och på lördagen var det dags att gå ut o festa tillsammans med dem för första gången. Det blev "The Rockers" och som namnet själv säger spelar de bara rockmusik, nya, gamla och jättegamla låtar. Varje gång man sitter där kommer det alltid fram folk som vill prata. De flesta är trevliga och vill bara öva sin engelska, vi vill öva på vår spanska. I lördags vart det då lite annorlunda, två sliskiga gubbar kommer fram och hälsar. Börjar prata jobb och ställer en massa frågor. Sen börjar de snacka skit om vår vår vän som är härifrån Sucre, frågar oss vad vi gör med den där "indian-bögen", att han inte har rätt att vara där osv. Vi bestämmer oss för att gå därifrån så fort som möjligt. Hittar snabbt ett annat ställe och vi beställer "överraskningsdrinkar" åt varandrade. Jag får så klart en brinnande shot.

Inga kommentarer: